Змінимо разом
   столицю на краще!

Закон України «Про очищення влади»

Четвер, 6 листопада 2014, 16:51
Закон України «Про очищення влади»

16 жовтня набув чинності вистражданий Закон України «Про очищення влади». Артем Атепалихін, Голова Наглядової ради ГО «Перспективи Києва» зазначає:

- Нарешті Україна таки прийняла закон, що гарантує очищення влади від тих, хто проводить свої корупційні схеми та відстоює власні інтереси замість громадських. Проте один закон нічого не змінить, тим більше, що уся відповідальність за процес люстрації лежить на Міністерстві Юстиції. Рекомендації Ради Європи зазначають, що цим має займатися окремий орган. Окрім того, є подібний досвід люстрації Польщі, Чехії, Словаччини, Естонії та інших європейських країн. Головне – не втратити час та долучитися до процесу люстрації усім разом – використати можливість громадського контролю та показати, що досвід Майдану засвоєно. Після виборів це дуже актуально, адже є шанс сформувати нову владу без «тушок», корупціонерів, хабарників. Від кожного з нас залежить, хто і як керуватиме країною.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

16 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати