Змінимо разом
   столицю на краще!

Як і де провести ці вихідні у столиці?

П’ятниця, 26 червня 2015, 20:09
Як і де провести ці вихідні у столиці? Хоч і синоптики обіцяють дощі на цей вікенд, радимо Вам не сидіти вдома, а відвідати чудові заходи, програму яких склала для Вас ГО «Перспективи Києва» і під час яких Київ відкриється Вам по-новому.


1. День молоді

Якщо хочете провести суботній день на спортивній хвилі і водночас відсвяткувати День молоді, обов’язково завітайте на Хрещатик. Тут Ви зможете пройти майстер-класи із «Руханки» від відомих спортсменів, а також подивитись показові виступи та змагання з екстремальних видів спорту. Діти ж зможуть пограти у міні-футбол і хокей, настільний теніс. Безкоштовні розваги проходитимуть і в Арт-зоні. А на вечір таланові, красиві і кмітливі студентки столичних вишів змагатимуться за титул «СтудМіс Київ 2015», яка вийде у фінал «СтудМіс України 2015». А завершиться вечір гала-концертом українських музичних гуртів «Луч Группа», «Монте Крісто», «YouCrane» і Мария Чеба.

Коли: 27 червня, 13: 00-21: 30.

Де: Хрешатик

Вхід безкоштовний.


2. IV фестиваль «Зроблено в Україні»

На фестивалі Ви зможете знайти чудові товари понад 180 українських виробників, а потім скуштувати смачні та оригінальні страви різних кухонь світу. А ще навчитесь готувати фірмовий смузі на майстер-класі Здоровий бранч від Мирослави Ульяніни (ведуча 1 + 1), дізнаєтесь як правильно харчуватись від Павла Богарада (фітнес-тренер, автор спортивної програми FitWell). Якщо завітаєте на фестиваль у суботу ввечері, то ще й станете слухачем «Вечора Поетичних читань». Діти на фестивалі теж не сумуватимуть. Для них організатори приготували ігри, майстер-класи, читання, пісні, кричалки, які проводитимуть професійні аніматори. Також малюки зможуть позувати для вас на тлі фото-зони, і побудувати цілий світ з Лего.

Коли: 27-28 червня, 10: 00-19: 00.

Де: Контрактова площа. Вхід вільний.


3. Фестиваль «Трипільське Коло 2015 Вогонь»

Цього року тематика фестивалю присвячена стихії вогню. На одному полі ви зустрінете артистів, музикантів, майстрів, громадських діячів і тисячі небайдужих людей, з якими можна поспілкуватися, поділитися ідеями, послухати якісну музику, передати досвід, набути навички, та й просто відпочити у творчій атмосфері на мальовничих схилах Дніпра.

Коли: 25-28 червня.

Де: Ржищів, Київщина.

Ціна: стандарт - на весь період або на день -250 грн. Студентський: на весь період або на день- 200 грн. Дитячий та пільговий: на весь період або на день (діти 8-16 років та пенсіонери отримують 50% знижку, щодо студентського квитка запрошення): - 100 грн.


4. Роуд-шоу «Україна єдина»

У День Конституції головна вулиця країни - Хрещатик - перетвориться на справжню гоночну трасу «Монте Карло». Тут зранку і до вечора їздитимуть, ганятимуть і мчатимуть автомобілі, байки і карти професійних спортсменів. Коли: 28 червня, 10: 00-21: 00.

Де: вулиця Хрещатик. Вхід вільний.


5. Ніч кіно «Міста кохання»

Ви побачите стрічки, відзняті кращими режисерами з любов’ю і про любов, про різні її прояви. Поринете у кіно-кохання за переглядом фільмів «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе», «Гавана, я люблю тебе», «Ріо, я люблю тебе».

Коли: 27 червня, 22:30. Де: кінотеатр “Кінопанорама”, вул. Шота Руставелі 19. Ціна: 100 грн.


6. Велике сімейне свято для домашніх улюбленців #MyPet

На заході можна буде дізнатися про ази догляду за домашніми улюбленцями їх правильне виховання і харчування, пройти уроки дресирування, відвідати салон краси і конкурси талантів (на танець, прудкість і дефіле). Решта членів родини теж не нудьгуватиме - на святі передбачені спеціальні розваги для маленьких гостей, тат і мам. Вхід для тварин на свято дозволено за наявності ветпаспорту! На вході проводитиметься візуальний і мануальний ветогляд! За правилами безпеки усі без винятку собачки повинні бути на повідку, з належною вакцинацією, а великі породи - ще й у намордниках!

Коли: 28 червня, 11: 00-21: 00.

Де: Нацкомплекс «Експоцентр України», проспект Глушкова 1.

Вхід вільний.

7. Фестиваль Древо Fest

Захід присвячений етнічним весільним традиціям народів світу (зокрема Індії, Японії, Гаваях, Албанії та Європі). На спеціальних локаціях побачите весільну атрибутику та презентацію обрядів різних народів. А ще вас чекає безліч майстер-класів, виступи народних колективів та вечірній концерт з музикою і танцями, на якому ви почуєте виступ колумбійської співачки.

Коли: 27-28 червня, 12:00.

Де: Нацкомплекс «Експоцентр України», проспект Глушкова 1.

Вхід - 30 грн.


8. Фестиваль офісних зомбі «На дні-2»

Лектори і психологи заспокоять зомбі, які пережили втрату офісу, і підбадять тих, хто ще тримається за свої степлери двома руками. А ще на вас чекає 35 гектарів для страшних веселощів і музичні концерти на 3 сценах: головній, електронній та етно. Два вечори ви будете слухати рок-хіти і світові хіти від 40 музикантів симфонічного оркестру Харди оркестра. Ваша дитина знайде собі друзів на гіганському дитмайданчику (5 тис. кв. м.), де його очікують 45 не банальних розваг. І, звісно знайдете купу смачної їжі (не лише офісної) на 70 фудкортах.

Коли: 27-28 червня, 10: 00-22: 00.

Де: Нацкомплекс «Експоцентр України», проспект Глушкова 1.

Вхід: для зомбі (за умови нанесення гриму на обличчя) до 27 червня - 39 гривень на два дні, з 27 червня - 50 гривень на два дні, для людей - вхід 70 гривень на два дні. Діти до 13 років - безкоштовно.

9. Чемпіонат з дрифтингу Ukrainian Drift Challenge 2015

Відвідавши чемпіонат, Ви познайомитеся з майстерністю кращих дрифтерів України, Росії, Польщі Білорусії, Латвії, Литви, Молдови. Всі захоплюючі моменти традиційних видів автоспорту в режимі нон-стоп. Зокрема, машини потужністю від 200 і більше кінських сил, що проходять в заметі на швидкості приблизно 100 - 150 км / год певну трасу. Оцінювати майстерність учасників будуть професійні судді за міжнародними правилами і стандартами. А в перервах між гонками можна насолодитися шоу-програмою з показових виступів майстрів дрифтингу та стантрайдингу (мото-екстрим). Конкурси та фан-сесії додадуть ще більшого драйву.

Коли: 28 червня, 12:00.

Де: Автодром «Чайка», вулиця Антонова 2, Київ.

Вхід: стандарт - 200 грн, VIP 1500 грн.

10. III Відкритий фестиваль електронної музики ОСТРІВ

На Трухановому острові зберуться всі лідери клубного руху і топові представники світової електросцени, про які Київ раніше тільки мріяв. На Вас чекає велика лаунж-зона, де можна добре відпочити, і ще більш просунутий фуд-корт, на якому ви знайдете смачну їжу. Звичайно ж, велика частина території буде накрита тентами, але, при цьому, буде достатньо місця під відкритим небом, щоб можна було насолодитися усіма принадами літньої ночі. Line up виступів:

Carl Craig

Dj Koze

Booka Shade Dj-Set

Petre Inspirescu

Shaun Reeves

Barac

Piticu

Onuka

Cepasa Live

Olga Korol

Yate

Timur Basha

Vova Klk

Shakolin

Bambu

Sofia Rodina

Se Is

Io

Smailov

Lola Palmer

Alexander Harris

Kon ‘

Artbat

Outstrip

Mamay

Pitchboy

11. Щорічний спортивно-музичний фестиваль «True OFF»

Всі вихідні на свіжому повітрі природи Дніпра (пляжна смуга, запашний луг і тінисті дерева), оточені сучасною українською культурою.Тут можна буде послухати відомих діджеїв, побачити оригінальні арт-інсталяції та розкрити свої таланти на майстер-класах. Додайте до цього привітність кемпінгу, незабутні заходи і світанки. І звісно ж, знамениту переправу на моторних човнах.

Коли: 26-28 червня.

Де: острів Чичинь, затока Верблюд, вулиця Прирічна, Оболонь.

Придбати білет можна тут: http://trueoff.info/.

12. Виставка «Модерн - Епоха жіночності 1890-1930рр»

Поринути у неймовірний світ моди 1890-1930 рр, який в історії називають Belle Epoque - «епоха» - чи Модерн. Його головними особливості: еклектичність, сплетіння воєдино різних стилів, різноманітність розкішних легких тканин - шовку, шифону, мусліну, тюлю. Всі предмети - з колекції Музею історії моди Марини Іванової, де зберігається понад 100 справжніх історичних костюмів і кілька сотень аксесуарів (Україна і Західна Європа, Америка кін XVIII -. Поч ХХ ст.).

Коли: 26-30 червня, понеділок - 11: 00-16: 00, інші дні- 11: 00-19: 00.

Де: Музей історії Києва, вулиця Б.Хмельницького 7

Вхід: будні - 40 грн (дорослий), 20 грн (пільговий); вихідні - 50 грн (дорослий), 20 грн (пільговий).

13. Фестиваль інновацій та творчості «Make It Show»

В 11 зонах фестивалю знайдуться заняття на будь-який смак і вік. А саме на вас чекають такі зони:

Science

Tech. Тут будуть коптери, дрони, роботи, гаджети, про які не знає навіть Шелдон Купер, і додатки, які повинні бути у кожного, хто купив собі смартфон не тільки заради Instagram.

Art. Назва говорить сама за себе - тут панують стріт-арт, комікс-арт, інсталяція, 3д-маппінг, графіті.

Eco. Ви поспілкуєтеся з людьми, які роблять світ кращим і чистішим. Подивіться технологічні еко-рішення сучасності: сонячні батареї, вітряки, безвідходне виробництво і утилізація, побутової ресайкл.

Fashion. Тут ви познайомитеся з яскравими, цікавими і молодими дизайнерами і моди, які створюють актуальну міську моду.

Food.

Коли: 27-28 червня, 11: 00-23: 00.

Де: Арт-завод «Платформа», вихід №7, ЦТ «Даринок».

Вхід: 80-280 грн.

14. Містична нічна екскурсія в будинок Булгакова №13

Крім відвідування музею Булгакова, вас чекає захоплююча прогулянка вуличками від Андріївського узвозу. Екскурсовод розповість захоплюючі стародавні легенди, міфічні історії, а також покаже місця, де здійснюються бажання!

Коли: 28 червня, 20:30.

Де: Андріївський узвіз 23.

Вхід: 120 грн. Потрібен попередній запис. +380 44 364-51-11 +380 68 121-44-58.

15. Екскурсія для дітей у Лабораторію мультфільмів


У «Лабораторії казки» ваша дитина не лише побуває на захоплюючому майстер-класі від справжніх художників-мультиплікаторів про те, як створюється мультфільм, а й особисто візьме участь у його створенні. Варто лише намалювати свого улюбленого героя - і він оживе прямо на очах. Професіонали продемонструють справжню еволюцію анімації від «А» до «Я»: починаючи від наскельних малюнків, театру тіней, закінчуючи сучасними технологіями.

Коли: 27 червня, 13:00.

Де: вулиця Нижньоюрківська 9

Вхід: 150 грн. Реєстрація за тел:. (044) 425 14 11 (з 10-00 до 18-00).

16. Майстер-клас «Мультик на піску»

Щоб навчитися створювати картини на піску, не треба володіти спеціальними навичками. Досвідчений майстер підкаже, як вибрати найбільш виграшну композицію і за допомогою кількох штрихів створити справжній витвір мистецтва. Результат - море позитивних емоцій і відмінний настрій надовго!

Коли: 28 червня, 12:00.

Де: Анти-кафе «Часу Вагон», вулиця Мішуги 12.

Вхід: дорослий - 60 грн, дитина - 160 грн. Обов’язкова реєстрація: (044) 425 14 11 з 10-00 до 18-00.

17. Виставка об’ємних 3D картин

У кожного відвідувача буде прекрасна можливість зробити прекрасні знімки на незвичайному тлі - будь-то дивовижний вид на океан або політ на літаку. До того ж, на виставці працюють професійні фотографи, які підкажуть найкращий ракурс.

Коли: весь рік. Де: ТРЦ «Мармелад», вулиця Борщагівська 154, Київ.

Вхід: 50 грн; дітям та студентам - 30 грн.


18. Екскурсія по підземеллях Києва: Дренажно - Штольня система «Микільська»

Вас чекає спуск під землю і проходження маршруту довжиною 2,5 кілометра за 1-2 години. Звичайно, час від часу ви будете робити підземні привали для відпочинку і підкріплення. На поверхню підніметесь у тому ж місці, звідки почали екстремальний похід. Ви побуваєте в одному з найзагадковіших підземних лабіринтів столиці, дізнаєтеся багато цікавих фактів про будівництво і експлуатацію підземних систем. Київ відкриється вам з нового ракурсу! Для походу вам знадобиться відповідний наряд-промислового комплексу: на ноги - чоботи (можна взяти змінне взуття); одяг - той, що не шкода забруднити; ліхтарик.

Коли: 27 червня, 14:00.

Де: м. Дніпро вихід зі скляних дверей. Всередині у вестибюлі.

Вхід - 200 грн. Обов’язкова реєстрація +380 44 364-51-11, +380 68 121-44-58.

19. Екскурсія «Містичний Київ”


У Києві безліч місць, так чи інакше пов’язаних з містичними легендами, чутками, і задокументованою інформацією. Знамениті відьми, язичницькі традиції, прокляття князя Володимира, потойбічне в житті шановних киян, ритуали 19 століття. Маршрут та об’єкти показу: Андріївський узвіз, Старокиївська Гора, Замкова Гора, занедбаний цвинтар, вулиця Чорна Грязь, а також Три сходи (підйомів і спусків).

Коли: 29 червня, 14:00.

Де: місто зустрічі - фонтан «Самсон», Контрактова площа.

Вхід - 80 грн. Запис обов’язковий: +380 44 364-51-11, +380 68 121-44-58.

20.Виставка World Press Photo 15

На виставці Ви ознайомитесь із унікальними фотороботами конкурсантів World Press Photo’15 про драматичні події, які пережила наша країна торік. Вас чекають 22 фотографії, кожна з яких відображає реальну ситуацію в Україні. Також під час виставки буде відкритий для відвідування мультимедійний спецпроект інтернет-журналу Bird in Flight, в рамках якого ви побачите унікальну підбірку проектів українських фотографів різних років.

Коли: 27-28 червня, 10: 00-18: 00.

Де: Національний музей Тараса Шевченка, бульвар Тараса Шевченка.

Вхід: 20-150грн.

Джерело: kati.com.ua

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати