Змінимо разом
   столицю на краще!

Українські отамани вирвали перемогу у Росії

Субота, 18 квітня 2015, 13:50
Українські отамани вирвали перемогу у Росії У рамках п’ятого сезону Всесвітньої серії боксу ”Українські отамани” на домашній арені здолали російську команду. Бій у 13-му турі групового етапу Світової серії боксу був доволі складним. У першому поєдинку узбецький легіонер Українських отаманів Хасанбой Дусматов не дав жодних шансів Бєліку Галанову, здобувши впевнену перемогу. Вона стала для нього сьомою у семи боях нинішнього сезону. Переміг свого суперника й досвідчений українець Володимир Матвійчук, який віддав лише один третій раунд Григорію Лізуненко і то заради перепочинку. У третьому поєдинку в категорії до 75 кг зустрічалися непереможні в цьому сезоні узбек Норматов і росіянин Хамуков. Якщо в перших двох раундах на рингу була рівна боротьба з невеликою перевагою росіянина, то далі Хамуков зібрався і виграв бій одноголосним рішенням суддів. А ось ще одному претенденту на олімпійську ліцензію росіянину Володимиру Нікітіну довелося здорово попрацювати, щоб виграти у Омурбека Малабекова. Кілька разів наш легіонер істотно потряс суперника, який діяв більш грамотно. Як результат - мінімальна перемога за версією двох суддів перемога Нікітіна, завдяки чому рахунок в матчевій зустрічі зрівнявся. Все вирішилось в останньому бою вечора, в якому чемпіон України 2014 Геворг Манукян був кращим Сергія Калчугіна лише в останньому раунді. За старання Калчугін отримав від одного судді перемогу в раунді, в інших же йому часто доводилося просто відбиватися від українця. Таким чином, Українські отамани здобули важливу перемогу і зберегли третю позицію в групі А Світової серії боксу.

Поєдинок відбувся у київському Палаці Спорту. ”Українські отамани” перемогли “Команду боксерів Росії” з рахунком 3: 2.

До 49 кг: Хасанбой Дусматов - Бєлік Галанов 49:46, 50:45, 50:45.

До 56 кг: Омурбек Малабеков - Володимир Нікітін 47:48, 46:49, 47:48.

До 64 кг: Володимир Матвійчук - Григорій Лізуненко 49:46, 49:46, 49:46.

До 75 кг: Хуршид Норматов - Петр Хамуков 45:50, 45:50, 46:49.

До 91 кг Геворг Манукян - Сергій Калчугін 49:46, 50:45, 50:45.

Нагадаємо, у російському Ростові-на-Дону поєдинок “Українських отаманів” з “Командою Росії” завершився перемогою господарів з рахунком 5: 0.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

12 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати