Змінимо разом
   столицю на краще!

У «Битві столиць» переміг Київ

Вівторок, 2 червня 2015, 09:40
У «Битві столиць» переміг Київ

У День Києва біля Арки Дружби народів було спекотно і багатолюдно. Тисячі людей прийшло подивитись міжнародний турнір “Битва столиць. Кікбоксинг WAKO. Арка-2015”. Під час нього між собою змагались збірні команди Кишинева і Києва, а це по п’ять найкращих спортсменів-кікбоксерів з кожного боку. Зокрема, Олександр Папа та Максим Шафранський (у ваговій категорії до 63,5 кг), Микола Постика та Олег Міненко (до 67 кг), Євген Мишанчук та Валерій Бондар (до 71 кг), Анатолій Киринчук та Олексій Михайлов (до 75 кг), Ігор Паїк та Андрій Огородниченко (81 кг).

«Відверто кажучи, на початку довелось трішки понервувати, адже столична команда невдало стартувала. Молдавські спортсмени виявились гідними суперниками. На початку було дві поразки. Але потім хлопці зібрались і дали молдаванам жару, порадувавши киян та піднявши їх бойовий дух! Це гідний подарунок місту на День народження!», констатував голова Федерації кікбоксингу м. Києва WAKO Руслан Гаджимурадов.

Нагороджували спортсменів Чемпіон світу з боксу WBO Asian Pacific, Чемпіон Европы WBE, інтерконтинентальний і інтернаціональний чемпіон IBE, чемпіон СНД і Слов’янський країн WBC, заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олексій Трофимов, президент Федерації кікбоксингу України WAKO, заслужений майстер спорту України, заслужений тренер України, дворазова чемпіонка світу з кікбоксингу Ольга Павленко.

А ще дуже порадували наші молоді та талановиті спортсмени, які змагались у Суперфіналі-2015 з Муей-Тай «Відродження». Вони приїхали до Арки на білому лімузині і виходили до сцени по червоній доріжці.

Публіка приймала їх дуже тепло. І треба зауважити, було за що! Адже 10 молодих хлопців виборювали право брати участь у цьому змаганні, пройшовши три тури.
Зокрема, це Денис Доценко (Чернігів) та Владислав Опара (Херсон) – вага до 39 кг, Артем Калініченко (Київ) та Данило Корчевний (Київ) – до 42 кг, Микита Полікарпов (Херсон) та Олександр Грушевий (Київ) – до 60 кг, Максим Ващук (Київ) та Іван Циня (Одеса) – до 67 кг, Владислав Кунік (Київ) та Марк Ролінський (Одеса) – до 51 кг.

Переможцями турніру з тайського боксу стали: два киянина - Данило Корчевний і Олександр Грушевий, херсонець Владислав Опара і два одеських спортсмени Марк Ролінський та Іван Циня. Останній також став володарем ексклюзивного персня і звання “Кращий боєць “Відродження”.

Нагороджуючи Івана Циню, віце-президент Федерації кікбоксингу України WAKO Андрій Нікулін закликав публіку займатись спортом і надалі підтримувати своєю увагою спортсменів. На його думку, цьогорічний яскравий і харизматичний фіналіст ще не один раз покаже себе на міжнародних аренах, прославляючи Україну.



Слід також відзначити, що усі спортсмени, які перемогли у День Києва отримали від Руслана Коваленка, президента організації «Плечо», яка займається відродженням бойових мистецтв та перетворенням змагань на шоу, конверти з грішми. Щоправда, сам Руслан так і не зізнався, чи достойними сумами були простимульовані спортсмени. Та у будь-якому разі навіть незначна підтримка у нинішній час буде доречною. Спортсмени залишились задоволеними і призами, і сюрпризам у конвертах, і глядачами, і організацією заходу, і його завершення феєрверком із золота.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати