Змінимо разом
   столицю на краще!

ТОП-8 найкращих заходів цього вікенду

П’ятниця, 7 серпня 2015, 20:59
ТОП-8 найкращих заходів цього вікенду

8 — 9 серпня астрономічна обсерваторія Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошує киян на «прогулянку зоряним небом»

Протягом серпня 2015 року в обсерваторії відновлено вечірні екскурсії. Хоч музей відвідувачів і не приймає (через незавершені ремонтні роботи), проте на оглядовій екскурсії можна ознайомитись з історією обсерваторії, побачити деякі експонати і найголовніше – здійснити захоплюючу прогулянку зоряним небом за допомогою молодих і досвідчених астрономів.

У телескоп можна спостерігати подвійні зорі, зоряні скупчення, планету Сатурн, а 22-25 серпня – Місяць. Для цього треба зробити лише 3 кроки, детально описані на сайті обсерваторії.

Вартість вечірньої екскурсії:

для дорослих зі спостереженням об’єктів зоряного неба — 24 грн.

8-9 серпня у Маріїнському парку проходитиме перший всеукраїнський благодійний фестиваль сім’ї і спорту «Крепатура»

Про це повідомляють організатори у «Фейсбуці».

«Для багатьох у світі спорт — це життя, але наших співвітчизників думки про заняття спортом часто вводять в депресію. Ми доведемо, що можна цілий день займатися спортом і … вижити! Приходьте і познайомтесь зі своїми м’язами ближче!», — йдеться в повідомленні.

У програмі фестивалю — виступи професійних спортсменів (кікбоксинг, хортинг, фітнес-танці), уроки самооборони і прийоми єдиноборств, показові виступи з танців, street workout і хортингу, майстер-класи з йоги, капоейри, пілатесу, уроки домедичиної допомоги при травмах.

А також — бій морозивом, лекції про здорове харчування і активний спосіб життя, гра в петанк, зона спортивних тренажерів, лотерея, вікторини, ярмарок спортивних товарів, зона активностей для дітей та інше.

Вхід вільний.

для школярів та студентів — 12 грн.

Де: вул. Обсерваторна, 3.

8 серпня у Національному художньому музеї України відбудеться квест «Твін Пікс»

НХМУ та «Замкнені» запрошують на квест «Твін Пікс» по виставці сучасного мистецтва «ENFANT TERRIBLE. Одеський концептуалізм». На декілька годин станьте агентом Купером і спробуйте розслідувати таємниче зникнення музейної відвідувачки. Команда, яка першою пройде квест за найкоротший час, отримає приз-сюрприз від організаторів (команда має приймати участь у квесті «Твін Пікс» вперше).

Умови участі: зберіть команду до 5 друзів і обов’язково зареєструйтеся за посиланням https://goo.gl/9KVQCp. Для участі вам знадобиться мобільний інтернет.

Команда може прийти та розпочати гру у будь-який час з 11:00 до 16:00.

Деталі: (050) 447 64 53 Світлана.

Де: вул. Грушевського, 6.

8 — 9 серпня вперше в Україні відбудеться неординарний фестиваль, який створений спеціально для тих, кому пощастило народитися близнюками, двійнятами, трійнятами чи зустріти дуже схожу людину

Мережа ресторанів «Козирна карта» і ресторан «Природа. Ресторан&Парк корисного часу» влаштовують чудову фест-зустріч TwinsDay.

До уваги відвідувачів — цікава музична програма, незвичні інсталяції, виставки, веселі тематичні конкурси, флешмоб близнюків та двійників, спеціальне Twins-меню, море призів, цікава фотозона, катання на велотандемі.

Гості фестивалю – Віктор Павлік, дует Анна-Марія, гурт «Восьмий день», співачка Меланія, хореограф Сергій Костецький, гурт «Врода».

Ви не маєте близнюка? #TwinsDay – це шанс його знайти!

Організатори закликають підтримати дрес-код фестивалю – приходьте в однаковому чи схожому одязі.

Де: парк задоволень «Природа», Броварський проспект, 11.з 12.00.

Вхід вільний.

Телефон: (067) 877 22 88.

8 — 9 серпня киян запрошують на гастро-фестиваль Green Weekend. Big Garage SALE

Цей захід обіцяє стати найбільшим гаражним розпродажем столиці.

Про це повідомляють організатори у «Фейсбуці».

На ярмарку будуть представлені найрізноманітніші предмети декору, починаючи від прикрас і закінчуючи товарами для дому. Також можна буде перекусити смачними стравами від кращих київських ресторанів, насолодитися різноманітними сумішами для кальянів, розслабитись у комфортних лаунж-зонах на зелених галявинах.

Також організатори обіцяють різноманітні шоу, ігри, квести.

Де: Європейська площа, з 11.00 до 23.30.

Вхід вільний. Ті, хто прийдуть у зеленому одязі, отримають смачний подарунок.

8 та 9 серпня відбудеться літній фестиваль освіжаючих напоїв та їжі Eco Fresh Fest

Кожен бажаючий, відвідавши тематичні зони фестивалю, зможе скуштувати різноманітні види освіжаючих напоїв — фреші, смузі, коктейлі. Також відвідувачам будуть представлені органічна і вегетаріанська їжа і десерти.

У зоні лекцій та майстер-класів можна буде ознайомитись з мистецтвом створення коктейлів, корисної їжі та десертів, повчитися техніці фруктового карвінгу.

Для найменших відвідувачів буде працювати дитяча зона з різними видами тематичних активностей.

Фестиваль триватиме з 12 до 19 години в аутлет-містечку «Мануфактура» за адресою Обухівське шосе, 2.

Вхід вільний.

З 18 липня до 9 серпня на острові Чічін в Києві проходить спортивно-музичний фестиваль True OFF

Кияни мають можливість проводити активні вихідні на фестивалі True OFF. Насолодитися ідеальним поєднанням природи Дніпра та сучасної української культури. Почути актуальні музичні проекти, потанцювати під музику відомих ді-джеїв, побачити арт-інсталяції, взяти участь у творчих майстер-класах. Пограти в активні ігри, зайнятися спортом, переправитися на човні через Дніпро і помилуватися красивими заходами.

На щорічному фестивалі True OFF вас чекають дні, наповнені спортом, музикою і творчістю. Усі вихідні Додайте до цього привітність кемпінгу, незабутні заходи і світанки, і звичайно, знамениту переправу на моторних човнах.

Місце проведення: острів Чічін, залив Верблюд, р-н Оболонь, вул. Прирічна.

8 серпня екскурсія «І поки смерть не розлучить нас»

Екскурсія буде присвячена одному з найзагадковіших письменників ХХ століття — Михайлу Булгакову. Безліч історій і переказів переплітаються в одну красиву історію кохання. Після ближчого знайомства з Булгаковим прогулянки по Андріївському узвозу будуть здаватися вам абсолютно іншими.

Де зустріч : Андріївський узвіз , 23 (біля Андріївської церкви), о 16.00.

Вхід: 80 грн. Обов’язкова реєстрація +380 44 364-51-11 , +380 68 121-44-58.

Джерело: “Київ1”.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати