Змінимо разом
   столицю на краще!

ТОП-10 найбідніших київських депутатів

П’ятниця, 8 травня 2015, 11:07
ТОП-10 найбідніших київських депутатів

За інформацією ГО “Перспективи Києва”, семеро депутатів Київської міської ради торік не заробили ні копійки, а ще троє - приносили в сім’ю не більше 1,2 тис. грн на місяць. Чи можна сьогодні прогодуватися за такі мізерні гроші? Виявляється, що можна! Представляємо топ-10 найбідніших депутатів Київради, яким потрібна матеріальна підтримка.

Роман Головня

Мабуть, саме важке фінансове становище в 2014 році було у глави фракції “Громадянська позиція” в Київраді Романа Головні. Згідно з декларацією, минулого року його родина (дружина і двоє дітей) ледве-ледве зводили кінці з кінцями. Ні Роман Головня, ні його дружина, не запрацювали ні копійки. При цьому вони отримали всього 24 тис. грн матеріальної допомоги від родичів. Але майже вся ця сума пішла на погашення кредиту.

Людмила Костенко

З матеріальними труднощами зіткнулася і депутат від “Радикальної партії” Людмила Костенко. Вона також не запрацювала за рік жодної копійки, але отримала 34 тис. Грн аліментів, на які, ймовірно, і змогла утримувати дочку. При цьому в 2012 році депутат могла собі дозволити купити квартиру в Києві. Крім того, у Людмили Костенко є автомобіль Hyundai Sonata 2011 випуску.

Сергій Костюк

Секретар комісії Київради з питань екологічної політики, член “УДАРу-Солідарності” Сергій Костюк показав нульові доходи а 2014 році. Але деяке майно депутат все-таки запас. Це земельна ділянка площею 0,34 га, будинок на 200 кв. м і автомобіль Toyota Camry 2007 року випуску. На що жила велика родина Костюка (дружина і троє дітей) - загадка.

Катерина Кириченко

Ще одна представниця більшості Катерина Кириченко задекларувала дохід у 0 грн. Виручили депутата, ймовірно, 778 тис. грн на рахунку в банку. Кириченко також має внесок до статутного капіталу якогось підприємства в обсязі 17,5 тис. Грн. Крім того, Катерина Кириченко - власниця земельної ділянки (1750 кв. М), житлового будинку (141,8 кв. М) і квартири (75,5 кв. М).

Ярослав Діденко

Позафракційний депутат Київради Ярослав Діденко не приніс у сім’ю, що складається з дружини і двох дітей, нічого. Зате його сімейство запрацювало 545 тис. грн. На депутаті числиться чимало нерухомого майна - дві земельні ділянки площею 590 і 20 000 кв. м і квартира на 106,8 кв. м. При своїх нульових доходи Діденко їздить на Audi A6 2007 року випуску, а на рахунку в банку зберігає 37,6 тис. грн.

Рена Назарова

Телеведуча Рена Назарова, яка представляє в Київраді фракцію “УДАР-Солідарність”, в 2014 році теж нічого не заробила. Чоловік депутата приніс у родину 62,5 тис. грн, 50 тис. грн з яких припали на дохід від продажу майна. “Добро” депутата налічує дві земельні ділянки в 1,5 і 2 тис. Кв. м. А сімейства - шість ділянок загальною площею 20,7 тис. кв. м і будинок площею 600 кв. м. Їздить Рена Назарова на Mazda CX-7 2011 року.

Ігор Федоренко

0 грн заробив у 2014 році єдиний член фракції “Нове життя” в столичній міськраді Ігор Федоренко. Сім’я депутата з дружини і двох дітей не отримала ні копійки доходів. При цьому, у них є дві квартири, але інформації про здачу в оренду жодної з них у декларації депутата немає.

Юлія Лимар

Депутат від “УДАРу-Солідарності” Юлія Лимар за минулий рік заробила всього 1,7 тис. Грн на посаді заступника начальника відділення з питань банкрутства Головного управління юстиції у Київській області. Інших доходів у депутата не було. Майно Юлії Лимар огранічіивается 1/3 частиною будинку площею 24 кв. м.

Руслан Кисіль

Працюючи помічником нардепа Дмитра Андрієвського депутат Київради з фракції “УДАР-Солідарність” Руслан Кисіль заробив всього 14,5 тис. грн (приблизно 1,2 тис. грн на місяць). При таких скромних доходах депутат може собі дозволити обслуговування автомобіля Infiniti FX 37 2010 року випуску. З нерухомості у Киселя є квартира площею 116 кв. м і 126 “квадратів” іншого нерухомого майна.

Олег Гаряга

Член фракції “УДАР-Солідарність” у Київраді Олег Гаряга, якого в серпні минулого року Президент Петро Порошенко призначив головою Шевченківської РДА, в 2014-му заробив тільки 15,1 тис. грн. (14,9 тис. грн - зарплата і 250 грн - подарунок, приз або виграш). Однак, 50 тис. грн на рахунок у банку Гаряга покласти все-таки зміг. Можливо, в цьому йому допомогла дружина, яка принесла в сім’ю аж 142,8 тис. грн. На Гаряга числиться квартира площею 67,9 кв. м. Така ж є і у членів його сім’ї, які до того ж мають земельною ділянкою в 1200 кв. м. Їздить голова РДА на Mercedes-Benz GL 550, випущеному в 2008 році. Сума його внесків до статутних капіталів підприємств перевищує 1 млн грн.

Джерело: ds

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

18 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати