Змінимо разом
   столицю на краще!

«Мистецьке коло» запрошує в гості

П’ятниця, 30 січня 2015, 20:10
«Мистецьке коло» запрошує в гості

Лише уявіть собі: майстер-класи з народної творчості, виступи музичних колективів та режим марафону для дискусій із відомими діячами культури та мистецтва. Це все очікує киян та гостей міста 7 та 8 лютого у Музеї Івана Гончара під час благодійної акції «Мистецьке коло».

Як розповіла ГО «Перспективи Києва» одна із організаторок, письменниця та директор видавництва Олена Осмоловська, «Мистецьке коло» - це інтелектуально-культурний ярмарок для всієї родини, де можна і себе показати, і на інших подивитись, а ще придбати різні вироби, зроблені з душею. Оскільки учасники фестивалю – представники різних куточків нашої країни, то їхні творчі вподобання та оригінальні вироби презентують справжнє мистецьке коло талановитих людей. Ця акція є справжнім прикладом національного єднання».

Під час заходу відбудеться також фінал проекту «Нові творчі імена», під час якого молоді талановиті автори презентуватимуть свої кращі роботи. Окрім того проходитиме благодійна акція «Читай на здоров’я». Організатори пропонують усім принести з собою книгу та передати її благодійній книгарні. ГО «Перспективи Києва» приєднується до цієї ініціативи.

Ймовірно, найцікавішим елементом «Мистецького кола» буде презентаційний майданчик, де відбуватимуться дискусії за участі усіх бажаючих. На зустріч запрошені медіа-експерт, журналіст та ведучий Андрій Куликов, професор, декан історичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка Іван Патриляк, президент Української асоціації видавців та книго розповсюджувачів Олександр Афонін, письменниця Жанна Куява, директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, казкарка Мирослава Макаревич та десятки інших цікавих непересічних особистостей.

«Мистецьке коло» - це можливість насолодитися творчістю митців, поринути у світ народних старожитностей та відкрити завісу справжньої історії і культури України.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

17 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати