Змінимо разом
   столицю на краще!

Де і як розважитись на цих вихідних?

П’ятниця, 22 травня 2015, 23:05
Де і як розважитись на цих вихідних?

ГО «Перспективи Києва» склала для Вас програму заходів на вихідні. Радимо у ці сонячні дні не сидіти вдома перед телевізором чи в Інтернет-мережі. Краще вибирайтесь на природу, прогуляйтесь у найближчому парку, скуштуйте екзотичний сніданок, познайомтесь з культурою країни, в якій мрієте побувати. Врешті-решт зробіть якусь добру справу та проведіть час з користю для себе!


23-24 травня, субота-неділя

Міжнародний Фестиваль Tatto Collection

Тут зберуться художники тілесного мистецтва зі всього світу і проведуть майстер-класи і конкурси. Під час них можна буде обрати собі майстра і зробити тату. У програмі фесту: концерт рок-гурту BRUTTO (23 травня), конкурс художників, графіті, боді- арту, театральні перформанси, шоу байкерів, лицарські турніри та вогняне шоу, перегляд фільмів, чемпіонат України по паркуру, спортивні змагання, скейт -парк. Триватиме два дні з 10:00 до 23:00. Місце: арт-завод «Платформа» (Воздвиженська, 51)/ Вхід: 95 гривень / день (концерт BRUTTO - ще +50 грн ).

Yoga-weekend


У рамках Арт-пікніка Слави Фролової в парку Пушкіна пройдуть безкоштовні заняття і лекції з йоги від сертифікованих інструкторів і викладачів. 23 травня з 11:00 до 15:00 під час Vedalife йога-пікнік можна буде дізнатись про йогу все, що хотіли раніше,але не могли, позайматись з Ямуною, послухати лекцію про харчування йогів від кулінара Ніла. А також пройти мантру-медитацію і почастувати домашній лимонад. 13:00 - Ваджра-йога від інструкторів Київської школи йоги. 24 травня 13: 00- Хатха-йога для початківців від сертифікованих інструкторів. Тут можна навчитись початковим прийомам і асанам йоги, основам медитації та взаємодії тіла й розуму. З собою мати зручний одяг і килимок.

Фестиваль сучасної електронної музики Strichka.

Фест видатних електронних експерименталістів, техномузикантів і діджеїв. У лайн-апі понад 20 артистів з Америки, Румунії, Німеччини, Швеції, Франції, Росії тощо. Фестиваль проходитиме з 22 до 24 травня в клубі ближе. Вхід на захід 530 гривень.


Турнір зі спортивної гімнастики «Кубок Нації»

Урочисте відкриття змагань відбудеться у Палаці Спорту 23 травня в 15-30, самі ж командні змагання і багатоборство розпочнуться о 13-00 і триватимуть до 19-30. 24 травня, в 9-00 розпочнеться розминка гімнастів , а в 15-00 - відбудеться парад фіналістів і змагання зі стрибків, вправ на бруссях, кільцях, колоді, перекладині. Вхід вільний.

Виставка квітів «Україна Європейська»

Відвідувачі матимуть змогу побачити маленьку Ейфелеву Вежу та Колізей, а також героїв казок Ганса Андерсена та багато іншого. Виставка триватиме до 14 червня з 9:00 до 21:00 на Співочому полі. Вхід: 30 гривень; для ліквідаторів ЧАЕС, дітей, пенсіонерів, інвалідів, учасників війни - безкоштовно.


Киев Best Fest

Фестиваль для веселих студентів, закоханих пар та малечі. Тут пропонують ресторанну їжу за вуличними цінами. На заході буде вісім зон: благодійності, харчування, ресторанів, фото, красоты, мастер-класів, ігрова, активна, ручної праці. Триватиме два дні з 12: 00 до 19:00 на ВДНХ. Вхід безкоштовний.

Skate & Bmx Miniramp Weekend Jams

У Києві зберуться найкращі українські спортсмени для змагання в міні рампі в дисциплінах скейтборду та BMX на території Silver Breeze (проспект Павла Тичини). 23 травня -

BMX. Початок реєстрації о 15:00. Змагання в міні рампі, джеми на вуличних фігурах, змагання на найвищій bunnyhop та ollie. 24 травня - скейтборд. Вхід вільний.

Зірки і зірочки

Повітряні гімнасти на бамбуку, жонглери в повітрі, акробатичний баскетбол, дресеровані леви, тигри і собаки, а також шоу мильних бульбашок та інші цікаві номери від зірок і зірочок Національного цирку! Національний цирк, пл. Перемоги, 2, тел. 486 -39- 27, 23-24 травня, о 12.00 і 16.00. Квитки: 50-180 гривень.

  • 23 травня, субота.

UAmade Fest Open Air На заході відбудеться розпродаж різноманітних товарів від українських виробників. Фотозона, українська їжа, коктейлі, весела музика та діджеї. Місце: парк задоволень «Природа» (проспект Броварський, 11), з 11:00 до 19:00. Вхід: 30 гривень, малечі - безкоштовно.

Wife carrying in Ukraine

На Оболонській набережній пройде захоплюючий марафон, на якому чоловіки мають пробігти зі своїми жінками на плечах «Бери свою жінку або дівчину, одягай у зручний одяг і бери участь у змаганні », говориться у повідомленні. Початок реєстрації пар о 10:00, в 11 -00 стартує марафон. Внесок з пари - 200 гривень.

Фестиваль культур народів світу

Зайти на вогник до гостинних узбеків, зробити барвисте фото на паризькому Монмартрі, дізнатись, як жили корінні жителі США, легко. Під час фесту Ви дізнаєтесь про культурні особливості багатьох країн світу, помилуєтесь виставкою нарядів і запальними танцями, навчитеся традиційним ремеслам народів світу. А саме: турецькому ебру, пакистанському мехенди, арабському макіяжу, середньоазійському валянню з вовни, білоруському соломкоплетінню і багатьом іншим. Автентичні локації з виставками предметів побуту, текстилю та товарів домашнього ужитку, яскрава фотозона - все це дозволить вам відчути себе представником іншого народу А також побалувати себе екзотичними ласощами і придбати на пам’ять про подію сувеніри з різних куточків світу. Місце проведення: Музей імені Тараса Шевченка, бульвар Т. Шевченко, 13: 30-18: 00. Квитки: 50 гривень.

Родинний фестиваль У програмі фестивалю: ярмарка хенд-мейд товарів, майстер-класи від професіоналів з ​​рукоділля, фотозона, кінокастинги, танці, змагання, настільні ігри, лекції з психології, здоров’я, енергетичних практик, спілкування з дітьми та відносин у сім`ї, мейк-ап від професійних візажистів, консультація персонального стиліста та майстра з плетіння волосся, йога для початківців, смачна їжа та ігри з мультиплікаційними героями Ескімоскою та Ведмедем. Крім того, в його рамках пройде BABY Базар. Тут кожен зможе продати непотрібні дитячі речі, з яких Малюк уже виріс, а також придбати щось для нього цікаве і потрібне за приємну ціну. Місце проведення :. Парк Перемоги, з 10:00 до 20:00 (с метро «Дарниця», вулиця Генерала Жмаченка). Вхід безкоштовний.

Onedaysale

Сейл від локальних брендів одягу та аксесуарів, смачна їжа на фуд-корті та, звісно ж, гарна музика. Місце та час проведення: Мала опера, з 13:00 до 20:00. Вхід безкоштовний.


Концерт гурту «Ремонт Води» Це київський рок-гурт. Його лідер - ексцентричний український мільйонер Володимир Костельман, президент компанії Fozzt Группа, в яку входять мас-маркети «Сільпо», Fozzy, «Фора» та «Бумі», аптеки, птахофабрика «Варто» та декілька київських ресторанів. Концерт відбудеться о 20:00 в клубі Атлас (вул. Артема, 37-41). Вхід безкоштовний.


Маскарад «Казки та билини» Народні герої, витязі та богатирі; історичні, легендарні, міфічні і казкові персонажі слов’янської та культур інших народів завтра з 10-00 можна буде зустріти у парку Київська Русь. У рамках маскараду: театралізований парад-презентація учасників заходу, виступи аматорських і професійних творчих колективів, розваги та конкурси, запальні танці та хороводи. Вхід на захід: 100 гривень, пенсіонерам - 50, школярам - 30 гривень, дошкільним діткам безкоштовно.

24 травня, неділя


Перший

Kiev Sunday Breakfast

Організатори представлять на одному майданчику англійські, французькі, шотландські, італійські, каталонські, бразильські, азійські, українські сніданки. Для любителів здорового харчування готуватимуть вегетаріанські, веганські та фітнес-сніданки. Окрім їжі, пікнік запропонує зону відпочинку в районі оглядового майданчика з йогою, іграми та музичною програмою. Захід відбудеться з 10:00 до 19:00 в Маріїнському театрі (вул. Грушевського, 5, літній парк). Вхід вільний. Крім того, ТВ-блогер та ведуча Мирослава Улянина разом з фітнес-тренером Павлом Богорадом розкажуть про правильне харчування та спорт і проведуть свій четвертий Здоровый бранч, де пригощатимуть фірмовими смузі під джазові мотиви.

XV Мегамарш у вишиванках

Захід заснований у 2008 році і відтоді проходить двічі на рік - весною та восени задля популяризація національного одягу, традицій й усього українського. Вбирайтесь в ошатні українські сорочки, віночки та приходьте на прогулянку містом з чудовою компанією. Збір о 13:00 у сквері біля метро «Золоті ворота». Вхід вільний.

Європейський День парків

Це Свято Вперше відзначатиметься в Україні, аби привернути увагу до зелених частин міста. Радимо відвідати сім`єю Маріїнський парк, де з самого ранку до вечора будуть танці, джаз, йога, фітнес, бібліотека під відкритим небом та еко-ресторан. Голосіївський парк чудово підійде тим, хто хоче усамітнитись і побути наодинці з природою. Не забувайте також про такі прекрасні парки, як Феофанія, парк імені Шевченка, Перемоги, тощо.

За даними tv.ua та kiev.vgorode.ua.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

12 квітня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати