Змінимо разом
   столицю на краще!

Чи почує підприємців влада Києва?

Четвер, 6 листопада 2014, 16:45
Чи почує підприємців влада Києва?

Бізнес за чіткими правилами, влада як інструмент для розвитку малого та середнього підприємництва, а Віталій Кличко як адвокат представників бізнесу у владі. Саме ці тези лягли в основу зустрічі Київського міського голови з регіональною радою підприємців, що відбулася 21 жовтня.

Цікаво, що у Києві зосереджено 22 % малих та середніх підприємств України, на яких зайнято понад 18% усіх найманих працівників. Мер закцентував увагу на створенні умов для розвитку малого та середнього бізнесу у столиці, адже це запорука доходів до бюджету, створення робочих місць та надходження інвестицій.

Наразі у КМДА розробляється Програма сприяння розвитку підприємництва та промисловості, розрахована на 3 роки. Нарешті, влада міста, вперше за час незалежності України, заявила, що хоче почути поради, зауваження, пропозиції та рекомендації від бізнесу.

Водночас Віталій Кличко сказав: «проблема №1 – це корупція». За його словами, зроблено перші вагомі кроки у її подоланні, запроваджено прозорий оборот документів і наголосив на важливості діалогу та співпраці влади та бізнесу.

На скільки успішною буде співпраця влади та бізнесу у Києві – покаже найближчий час, адже через місяць зустріч планують повторити і розглянути уже конкретні пропозиції та напрацювання.

Добавить комментарий

План діяльності

Гаджимурадов Руслан - голова правління громадської огранізації Перспективи Києва, голова партійної організації партії Удар голосіївського району Гаджимурадов
Руслан Ерзіманович Голова Правління

Завданнями громадської організації «Перспективи Києва» є:

  1. Створення умов для участі жителів Києва у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і Законів України.
  2. Лобіювання економічних інтересів із залучення інвестицій у столицю, зокрема, в капітальне будівництво...
Повний план діяльності
Автобазар
Пам'ятки по АТО

Новини Києва

21 березня 2024
Архів новин

Найактуальніша проблема Києва сьогодні?

Показати результати