Як ростуть ціни на продукти в Києві: щотижневий огляд
Субота, 21 лютого 2015, 13:30Tweet |
Ціни ростуть як гриби після дощу. ГО «Перспективи Києва» розпочинає щотижневий огляд цін на найнеобхідніші продукти. Отож, ми вирушили на Деміївський ринок, щоб дізнатися «шо по чем».
Якщо ви бажаєте молочних продуктів, то за кілограм сиру Вам доведеться віддати 50 грн і стільки ж заплатити за літр сметани. У м’ясному відділі ціни варіюються залежно від виду м’ясної продукції: Сало – 30 грн (те, що для зажарки) і 45 грн (те, що для соління) за кіло. Кілограм свинини обійдеться не менше, ніж у 65 грн. Телятина, якщо з кістьми, коштує 65 грн/кг, вирізка (без кісток) – 80-85 грн/кг. За куряче філе доведеться заплатити 45-50 грн/кг. Далі йдемо до овочевих рядів. Ціни такі: Картопля – 5-7 грн/кг. Бабусі готові знизити ціну, аби віддати продукцію і не стояти весь день. Морква, залежно від сорту, коштує 6-8 грн/кг, цибуля – 8-9 грн/кг. Яйця домашні коштують 20 грн за десяток, хоча можна знайти із птахофабрик за ціною 15-17 грн. Наступного тижня ми прослідкуємо, на скільки зміняться ціни на вказані продукти.
P.S. Пишіть нам у коментарях, які продукти ви б хотіли бачити у нашому списку.
Добавить комментарий